Web Analytics
Startpagina | DISCLAIMER en CONTACT
U bevindt zich hier: Startpagina » Uittips » Overnachten

B&B AERDT - ANGERLO - DIDAM - SINDEREN

B&B AERDT - ANGERLO - DIDAM - SINDEREN

B&B in andere plaatsen in de ACHTERHOEK?

Toch anders overnachten in de ACHTERHOEK?

B&B DE BEIJLEVELDS HOFSTEDE in AERDT

   
DE BEIJLEVELDS HOFSTEDE in AERDT DE BEIJLEVELDS HOFSTEDE
Aerdtsedijk 33
6913 KD AERDT (gemeente Rijnwaarden)
Telefoon (0316) 24 64 98
Mobiel (06) 402 288 59

De Beijleveldse Hofstede is een boerderij uit 1920 met een comfortabel gastenverblijf voor maximaal 4 volwassenen, dat verhuurd wordt als Bed & Breakfast accommodatie. Het is een knusse ruimte met een eigen sauna en het ontbijt wordt gebracht in een picknickmand met o.a. verse eieren en zelfgemaakte jam van boerderij "De Haamhof" en vers gebakken brood van het "Seasons" broodmeel. Het gastenverblijf is van alle gemakken voorzien. Beneden is een kleine woonkamer met kitchenette (koelkast en gelegenheid om koffie en thee te zetten) sauna, houtkachel, douche, toilet, radio/cd speler, tv en een privé-terras in een grote tuin met speeltoestel. Boven zijn er twee slaapkamers, waarvan één met een tweepersoonsbed (extra lang) en één met twee aparte bedden. Elk met een eigen wastafel. Het plaatsen van een extra kinderbed en kinderstoel is mogelijk. Het is geheel verwarmd met cv. De kamers worden niet separaat verhuurd.

VOOR MEER INFORMATIE KLIK HIER
   
Uw VAKANTIEACCOMODATIE ook op DEZE SITE?
KLIK HIERONDER

Aanmeldpagina

B&B HET TUINHUIS in ANGERLO

   
HET TUINHUIS in ANGERLO BED AND BREAKFAST HET TUINHUIS
Dorpsstraat 38
ANGERLO
Telefoon (0313) 47 44 50
Fax (0313) 47 58 51

In Het Tuinhuis kunt u tot rust komen. 's Nachts hoort u de steenuil en af en toe het loeien van de koeien van de buren. U heeft de beschikking over een gezellig houten tuinhuis met ruime woonkamer en met een aparte slaapkamer. Deze heeft twee 1-persoonsbedden, in de woonkamer staat een comfortabele 2-persoons bedbank. Een keukentje en een kleine doucheruimte maken het geheel compleet en gezellig. Angerlo is een leuk boerendorp en een prima startpunt voor fraaie fietstochten en mooie wandelingen. Het ligt vlakbij de historische stad Doesburg.

VOOR MEER INFORMATIE BEL BOVENSTAAND TELEFOONNUMMER of

MAIL naar de familie Bakx-van Koolwijk
   

B&B DE WERKPLAATS in DIDAM

   
DE WERKPLAATS in DIDAM BED AND BREAKFAST ATELIER DE WERKPLAATS
Dijksestraat 18
6942 GC DIDAM
Telefoon (0316) 22 80 18

U overnacht in kamers die horen bij een atelier temidden van een beeldentuin. Een slaapkamer boven met twee één-persoonsbedden en een zitkamer beneden. Er is kookgelegenheid en een wc/doucheruimte voor eigen gebruik. Ook is in de 5000m2 grote tuin een plek voor u ingericht.
Naast de Bed&Breakfastkamers bevindt zich het atelier. Hier wordt door cursisten beeldend gewerkt. In overleg kan van het atelier gebruik worden gemaakt. In de tuin schilderen kan altijd: materiaal is aanwezig.

VOOR MEER INFORMATIE KLIK HIER
   

B&B BOERDERIJ LENEMAN in SINDEREN-VARSSEVELD

   
BED&BREAKFAST LENEMAN in SINDEREN-VARSSEVELD BED&BREAKFAST LENEMAN
Familie W.Th. Leneman
Harterinkdijk 10a
7065 AP SINDEREN-VARSSEVELD
Telefoon (0315) 24 15 07

In het Achterhoekse Sinderen - Varsseveld biedt de familie Leneman logies met ontbijt. Drie slaapkamers voor zes gasten. Op het gemengd boerenbedrijf worden vleeskuikens gehouden, evenals vleesvarkens en biggen. Voorts houdt men nog enkele stieren en verbouwt men een gedeelte van het voer zelf op akkerbouwmatige wijze. De boerderij ligt halverwege Varsseveld en Sinderen; van hieruit lopen veel fiets- en wandelroutes door de Achterhoek. De boerderij ligt vlakbij het Pieterpad voor fietsers. Voor paardenliefhebbers lopen er verschillende mooie ruiterroutes. Erg interessant is Bredevoort, de boekenstad. Daar woont de familie dichtbij. Het onderdak is geschikt voor passanten. U wordt gastvrij onthaald en al snel wegwijs gemaakt in dit schitterend deel van Gelderland. Een gewild adres. Goed ingericht en bij zeer aardige mensen. De gasten hebben samen een eigen gezellige woonkamer en gezamenlijk sanitair.
Enkele tips: u zit zoals gezegd vlakbij Bredevoort de boekenstad, Doetinchem, Dinxperlo, theetuin, vlakbij Duitsland, Proeverij Op de Brusse in de Heurne, u kunt helpen op een zeugenbedrijf, de kinderen kunnen biggen knuffelen.

VOOR MEER INFORMATIE BEL BOVENSTAAND TELEFOONNUMMER
   

Eén of meerdere dagen in de regio?

Uittips

Website informatie