Web Analytics
Startpagina | DISCLAIMER en CONTACT
U bevindt zich hier: Startpagina » Vakantieverblijven

Ballonvaren 1

Er zijn 3 pagina's BALLONVAREN

BALLONVAREN
Pagina 1 van 3

Foto: Silverstar Ballooning Vaassen

Op de drie pagina's ziet u een collage van foto's, gemaakt door de verschillende bedrijven.

Van ALMERE tot HOENSBROEK

   
AMERSFOORT RICHARD BALLOONING
Achter de Kamp 88
3811 JH AMERSFOORT
Telefoon (033) 475 36 28
Fax (033) 475 36 28

VOOR INFORMATIE BEL BOVENSTAAND TELEFOONNUMMER
 
APELDOORN PIJNAPPEL DUTCH BALLONTEAM APELDOORN
Deventerstraat 445
7323 PS APELDOORN
Telefoon (055) 360 10 00


Pijnappel Ballonvaarten Apeldoorn wenst zich te onderscheiden door het leveren van hoge kwaliteit en een excellente uitvoering van haar ballonvaarten. Wij varen met het beste en modernste materiaal dat voldoet aan zéér strenge normen, en dat jaarlijks wordt geïnspecteerd door een door de Nederlandse Luchtvaart Autoriteit (voorheen Rijksluchtvaartdienst) gecertificeerd onderhoudsbedrijf.
Kwaliteit, veiligheid én gezelligheid zijn belangrijke speerpunten in onze bedrijfsvoering. Wij streven ernaar om van elke ballonvaart een "feestje" te maken. Daarom varen wij uitsluitend met "kleinere" ballonnen, met maximaal 6 á 7 passagiers per mand.

VOOR MEER INFORMATIE KLIK HIER
 
APELDOORN VELUWE BALLOONING
Sallandsweg 2
7431 PX Diepenveen
Telefoon (0570) 59 1600
Telefoon afd. Apeldoorn (055) 533 89 49

Veluwe Ballooning verzorgt exclusieve ballonvaarten voor zowel bedrijven als particulieren. Hun ballonvaarten worden gekenmerkt door exclusiviteit: niet meer dan 5 passagiers in één ballonmand, een vaart van 1 à 1½ uur (mits de weersomstandigheden en landingsmogelijkheden dit toelaten), persoonlijk contact met hun enthousiaste medewerkers, de champagnedoop, een certificaat en nog vele extra's. Een ballonvaart is een avond- of ochtendvullend programma waarmee u in totaal zo'n 4 tot 5 uur bezig bent. De foto's van uw ballonvaart zijn soms al de volgende dag te bekijken op hun internetsite!
De ballonvaart wordt uitgevoerd door een erkende piloot. Uiteraard bent u goed verzekerd tijdens de ballonvaart en is er vervoer terug naar de opstijglocatie.

VOOR MEER INFORMATIE KLIK HIER
 
   
BAAMBRUGGE PINKEL BALLOONS T&C HOLLAND
Rijksstraatweg 105f
1396 JH BAAMBRUGGE
Telefoon (0294) 29 38 26
Fax (0294) 29 38 41


Exclusieve Ballonvaarten vanuit Nederland en de Belgisch/Franse Ardennen.

VOOR MEER INFORMATIE BEL BOVENSTAAND TELEFOONNUMMER
 
BARNEVELD VAN HARTEN BALLONVAARTEN
Valkseweg 104b
3771 SH BARNEVELD
Telefoon (0342) 44 44 55
Fax (0342) 44 44 22

is een ballonvaartbedrijf dat ballonvaarten uitvoert voor zowel particulier als bedrijf. U kunt bij hen uw passagiers- en reclamevaarten boeken. Met vier luchtballonnen, twee vaste piloten en vijftien enthousiaste crewleden maken ze zo'n 300 ballonvaarten per jaar. U denkt aan een ballonvaart en u wilt toch iets meer…
Zo kunt u bijvoorbeeld ontvangen worden met een kopje koffie of thee, dan ballonvaren en daarna even gezellig naborrelen in het restaurant, waar u tevens uw oorkonde ontvangt.
Of wat dacht u ervan om voorafgaand aan uw ballonvaart te gaan dineren? Zeker voor groepen zoals families en vrienden, maar ook voor personeelsuitjes is deze mogelijkheid een mooi begin van uw ballonvaart.
Of misschien wilt u een mooie ochtendvaart meemaken en aansluitend een verzorgd ontbijt geserveerd krijgen, ook dat kunnen zij voor u verzorgen. Ook kunt u aansluitend aan uw vergadering of symposium een ballonvaart gaan maken. U kunt zalen via Van Harten Ballonvaarten huren voor verschillende groepsgrootten.

VOOR MEER INFORMATIE KLIK HIER
 
BARNEVELD BALLOON WORLD
Groen van Prinstererlaan 3
3771 CC BARNEVELD
Telefoon (0342) 49 28 29
Fax (0342) 49 28 29


VOOR MEER INFORMATIE BEL BOVENSTAAND TELEFOONNUMMER
 

4CB Ballonvaarten in BEMMEL

   
 
BEMMEL 4CB Ballonvaarten Arnhem | Bemmel
Houtakker 51
6681 CW Bemmel
Telefonisch bereikbaar:
dagelijks van 10.00 - 20:00 uur
Telefoon: 026-3702870

Four Color Ballooning is hèt ballonbedrijf dat is gespecialiseerd in het maken van exclusieve ballonvaarten in binnen- en buitenland.
We verzamelen met alle passagiers op de tijd en locatie die we hebben afgesproken. Daar leggen we jullie de werking van een luchtballon helder uit en beantwoorden al je vragen. Samen bouwen we vervolgens de ballon op – want in de ballonvaart is iedere passagier deel van het team. Voor je het weet gaan de branders open en scheren jullie rakelings over de boomtoppen het wijde luchtruim tegemoet. Nu is het alleen nog maar puur genieten geblazen.

Tijdens de vaart vertelt onze even gezellige als kundige piloot leuke weetjes over de omgeving en het varen zelf. En na minimaal 1 uur varen, landen jullie weer veilig ergens in Nederland. Waar? Dat weet je nooit exact. Spannend toch? Gelukkig volgen onze Jeeps jullie op de voet en wachten jullie op.

Eenmaal geland wacht jullie een traditionele champagnedoop – inclusief een certificaat! En nadat jullie zijn bijgekomen van dit geweldige avontuur, verzorgen wij ook de comfortabele reis terug naar de opstijglocatie.

Het hele programma duurt ongeveer 4 uur.

VOOR MEER INFORMATIE KLIK HIER
 
BREDA BALLONVAARDERIJ DE HOT
Blauwtjes 142
4814 TP BREDA
Telefoon (076) 522 29 49
Fax (076) 520 36 89


Ballonvaarderij De Hot - Leemans B.V. verzorgt sinds 1984 ballonvaarten voor particulieren, organisaties en bedrijven. Leon en Pjotr Leemans zijn de ballonvaartoperationsmanagers. Leon en Michiel van der Maas zijn de vaste ballonpiloten. Daarnaast worden ook andere zeer ervaren ballonpiloten ingeschakeld. Een enthousiaste en professionele crew staat garant voor de uitvoering van de ballonvaart.
Ballonvaarderij De Hot heeft de beschikking over een groot aantal ballonnen. De grootste ballonnen hebben een capaciteit van 10/14 passagiers.

VOOR MEER INFORMATIE KLIK HIER
 
DE BILT KOOL BALLOON BALLONVAARTEN
Otto Hahnweg 11
3731 CC DE BILT
Telefoon (030) 220 41 88


Wat is er mooier dan op een zomeravond in een mandje over het Nederlandse landschap te varen. De absolute stilte op grote hoogte, zo nu en dan verstoord door de brander. Op lagere hoogte hoor je de treinen rijden en de honden blaffen. Nog lager kan je zelfs met de mensen op de grond praten.
Een onvergetelijk avontuur, niet wetend waar de ballon straks zal gaan landen. Dit adembenemende avontuur, de combinatie van rust, ruimte, vrijheid en het oneindige uitzicht wordt alleen verwezenlijkt in een luchtballon. Een ervaring die u zich niet mag ontzeggen.

VOOR MEER INFORMATIE KLIK HIER
 
EINDHOVEN GREETZZ BALLOONING DIVISION
Edisonstraat 4b
5051 DS GOIRLE
Callcenter 013 -531 35 40


Wil je de wereld zien vanuit een rieten mandje? De spanning en het plezier van ballonvaren voelen? Dan ben je bij GreetZZ aan het goede adres.
GreetZZ nodigt je uit om je droomwens in vervulling te laten gaan. Drijf geruisloos over het adembenemende landschap, aanschouw een serene zonsopgang of geniet van een onvergetelijke zonsondergang.
Bewonder vanuit je eigen loge-ereplaats het weidse platteland of verwonder je over de hectiek van de stad.

VOOR MEER INFORMATIE KLIK HIER
 
EMMELOORD A.J. TROOST BV BALLOONING
Espelerweg 7 - I
8303 HV EMMELOORD
Telefoon (0527) 612 427
Fax (0527) 697 211
Mobiel 06-513 119 10


U heeft vast al wel eens zo’n mooie felgekleurde heteluchtballon over zien komen. Misschien dacht u er wel eens aan zelf ook een ballonvaart te maken, maar is het er nog nooit van gekomen…
Het avontuur begint met het opbouwen van de ballon, waarbij ook uw hulp gevraagd kan worden. Is de ballon klaar voor vertrek dan stapt u in de mand, waarna het nog slechts enkele seconden duurt voordat u echt het luchtruim kiest. Vanaf dat moment ervaart u de rust die u nergens anders zult beleven. Langzaam en statig gaat de ballon omhoog en voert u mee op een tocht boven het landschap. Alle ‘aardse’ problemen blijven op de grond en u geniet vanuit de mand van het prachtige uitzicht.
De afstand die afgelegd wordt is afhankelijk van de wind en de landingsmogelijkheden. Maar na ongeveer één uur zal de ballonvaarder de ballon weer aan de grond zetten.

VOOR MEER INFORMATIE KLIK HIER
 
ENSCHEDE BALLOONING ADVENTURE
Yntse en Rita van Veen
Ouverturestraat 7
7534 CX ENSCHEDE
Telefoon (053) 461 70 00 of (053) 461 39 44


Ballonvaren is een ervaring die eigenlijk niemand mag missen. Het gevoel van ruimte en vrijheid, een fantastisch uitzicht over steden en landschappen en dat alles hangend onder een bel hete lucht. Voor iedereen met recht een 'luchtig avontuur'. Zij hebben jarenlange ervaring met het passagiersvaren.
Aan elke vaart beleven ze erg veel plezier en hun piloten en crewleden zullen zich 100% inzetten om dit alles voor u tot een onvergetelijk avontuur te laten worden.

VOOR MEER INFORMATIE KLIK HIER
 

(klik op de kleine foto's voor vergroting rechtervak)

   
FREDERIKSOORD IKEAIR BALLONVAARTEN
Molenaan 3
8382 CA FREDERIKSOORD
Telefoon (0521) 38 70 30

IkeAir is een klein en flexibel bedrijf in Drenthe, ontstaan vanuit een jarenlange ervaring in de luchtvaart van Yke Visser. IkeAir is gespecialiseerd in het organiseren van ballonvaarten voor particulieren en bedrijven.
De crewleden en piloten van IkeAir zijn mensen die houden van ballonvaren, "ons hart ligt er". Daarom trekken zij er altijd met het grootste plezier op uit om uw feestje/avontuur mogelijk te maken. Ook op zakelijk gebied kan IkeAir ballonvaarten voor u organiseren. Er zijn verschillende mogelijkheden om een (eigen) ballon als marketing- of relatiebeheer-instrument te gebruiken.
Denk ook bijvoorbeeld aan: avontuurlijke vaarten in binnen- en buitenland; organisatie van ballonevenementen; de verkoop en eventuele exploitatie van alle soorten ballonnen, zowel traditioneel als "special shapes"; film/tv opnamen en fotosessies met hetelucht balonnen; realisatie van promotie- en reclame campagnes.

VOOR MEER INFORMATIE KLIK HIER
 
GROENEKAN BARLO BALLONVAARTEN
Groenekanseweg 256
3737 AL GROENEKAN
Telefoon (030) 221 07 69


Om in hogere sferen te komen, moet u een vaart met een heteluchtballon toch echt zelf ervaren! Een ding is zeker: zo'n uniek moment zult u niet gauw vergeten!
Hoog boven in de lucht gooi je even alles van je af. Ruim een uur genieten van een sensationele belevenis!
Even zo spannend zijn de voorbereidingen voor de vaart. En zodra de branders op vol vermogen nog even de hete lucht de ballon inpompen, stijgt u langzaam maar zeker op. De wereld onder u wordt kleiner. Nog even zwaaien naar de achterblijvers en dan begint het avontuur. Uw ballonvaarder geeft nog even een beetje gas bij.
Op de wind brengt de ballon u naar een onbekende bestemming...

VOOR MEER INFORMATIE KLIK HIER
 
   
HAAKSBERGEN ACHTERBERG BALLONVAARTEN
De Greune 22
7483 PH HAAKSBERGEN
Telefoon (053) 572 41 12
Fax (053) 574 22 24


Ballonvaren, een onvergetelijk avontuur, een adembenemende vaart van 1 tot 1,5 uur boven het Twentsche landschap op verschillende hoogtes. De combinatie van rust, frisse lucht en het fantastische uitzicht kan slechts verwezenlijkt worden door deze unieke vorm van luchtvaart.
Dit kan het hele jaar door. Vanzelfsprekend meer tijdens de zomer, hoewel de winter ook mooie vaardagen kent. Zomervaarten vinden plaats in de vooravond of in de vroege ochtenduurtjes, vanwege het stabiele weer.
Een enkele keer moet een vaart helaas worden verschoven door minder gunstige weersomstandigheden, want "Safety first" staat bij hen hoog in het vaandel. Ochtendvaarten kunnen op aanvraag vergezeld gaan met een champagne-ontbijt in de weide. De kosten hiervan zijn uiteraard iets hoger, maar zeker de moeite waard.

VOOR MEER INFORMATIE KLIK HIER
 
HANDEL VAN DEN BROEK BALLON
Haveltweg 14
5423 VV HANDEL
Telefoon (0492) 32 30 59
Fax (0492) 32 24 22

Van den Broek Ballon verzorgt reeds 18 jaar heteluchtballonvaarten voor bedrijven en particulieren. Zij staan bekend om onze goede service en klantvriendelijkheid.
Bij v.d. Broek Ballon bent u te gast en daarom varen zij slechts met maximaal 4 passagiers per ballon. Hierdoor kunnen zij u een optimale service bieden zonder te kort te doen aan het echte ballonvaargevoel.
Zij zijn lid van de Professionele Ballonvaarders Nederland en hun piloten zijn Erkend Ballon Piloot en hebben een commercieel ballonvaardersbrevet.
Tevens hebben hun ballonvaarders sportvliegbrevetten en zijn dus op meerdere fronten thuis in het luchtruim.
Het bedrijf is erkend door het Ministerie van Verkeer en Waterstaat Divisie Luchtvaart.
Van den Broek Ballon staat voor ruime ervaring, veiligheid, kwaliteit, en klantvriendelijkheid.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE
 
HARFSEN A3 BALLON BV BALLONVAART
Belterweg 8
7217 PM HARFSEN
Telefoon (0800) 022 9666
Fax (0573) 43 22 06

A3 Ballon B.V. is een ervaren en professioneel ballonvaart bedrijf sinds 1986. Zij zijn gespecialiseerd in passagiersballonvaarten voor zowel particulieren als bedrijven in geheel Nederland.
Zij zijn lid van de branchevereniging PBN, KNVVL, BBAC en MKB. Daarnaast zijn zij als enige in de ballonvaart branche TÜV NEN-EN-ISO 9001:2000 gecertificeerd. A3 Ballon B.V. beschikt over maar liefst 10 heteluchtballonnen. Naast de gebruikelijke 2, 5, 8, 12 en 16 persoonsballon, hebben zij ook de grootste operationele heteluchtballon ter wereld (maximaal 18 personen). Hierdoor zijn zij in staat passagiersvaarten te verzorgen voor groepen van 1 tot wel 250 personen tegelijk! Dit vanaf 24 vaste vertreklocaties in heel Nederland, met "volle mand" vanaf uw eigen locatie, of vanaf het ballonvaartcentrum met horeca en feestgelegenheid.
Ook leveren zij desgewenst ballonvaartkadobonnen in een luxe kadobox. Uitgebreide informatie over een ballonvaart vindt u in de online brochure. Deze brochure sturen zij u desgewenst ook gratis per post toe.
Bij onlinebestelling van één of meer standaard ballonvaarttickets ontvangt u 5 euro korting op uw bestelling!

VOOR MEER INFORMATIE KLIK HIER
 

(klik op de kleine foto's voor vergroting rechtervak)

   
HEERENVEEN BOSMA BALLOONING
It Foardek 29
8447 EJ HEERENVEEN
Telefoon (0513) 62 86 33
Fax (0513) 62 86 33

Ballonvaren met Bosma Ballooning is voor iedereen een ware belevenis. Zwevend als een vogel door de lucht, genieten van het uitzicht. 's Ochtends of 's middags verzamelen (als de weersituatie het toelaat), ballon uitpakken, opzetten en de lucht in.
Genieten geblazen! Na ongeveer een uur zoeken ze een plekje om de ballon veilig neer te zetten. Ze rijden terug naar de verzamelplaats en praten nog even na over het verloop van de vaart.
Dat is in het kort ballonvaren met Bosma Ballooning.
In eerste instantie vertrekken ze vanuit Heerenveen. Wilt u graag vanuit uw eigen omgeving een ballonvaart maken ? Informeer dan naar de mogelijkheden.

VOOR MEER INFORMATIE KLIK HIER
 

Voor ballonbedrijven in ANDERE PLAATSEN:

Foto: Special Balloon Service - Leusden

Eén of meerdere dagen in de regio?

Uittips

Website informatie