Web Analytics
Startpagina | DISCLAIMER en CONTACT
U bevindt zich hier: Startpagina » Vakantieverblijven

CAMPINGS/BUNGALOWPARKEN VELUWE - 1

TWEE PAGINA'S met CAMPINGS/VAKANTIEPARKEN VELUWE

PAGINA 1 - CAMPINGS/VAKANTIEPARKEN VELUWE - deze pagina
PAGINA 2 - CAMPINGS/VAKANTIEPARKEN VELUWE - KLIK HIER
CAMPINGS/VAKANTIEPARKEN VELUWE
Pagina 1 van 2

Vakantiehuizen bij Apeldoorn (Berkenhorst)

VAKANTIEPARK DE BERKENHORST
Rust, groen en ruimte
Kerkendelweg 30
3775 KN Kootwijk
Telefoonnummer receptie: 0577- 456451

Zoekt u een vakantiehuis Apeldoorn? Bungalowpark Apeldoorn de Berkenhorst ligt midden op de Veluwe net buiten Apeldoorn. Hierdoor kunt u genieten van zowel de schitterende natuur van de Veluwe als de leuke stad Apeldoorn. Een vakantiehuisje Apeldoorn op de Berkenhorst biedt u een onbezorgd verblijf in een complete accommodatie. Alle accommodaties zijn bovendien midden in de natuur gelegen. Ideaal dus als u even heerlijk tot rust wil komen.

In uw vakantiewoning Apeldoorn ontbreekt het u aan niets. De accommodaties zijn compleet ingericht met keuken, badkamer, televisie en terras. Daarnaast kunt u kiezen voor een ligbad of privésauna in uw vakantiehuis Apeldoorn. De Berkenhorst heeft accommodaties beschikbaar van 2 tot 10 personen. Dus of u nu gezellig met u partner, gezin of familie komt, het kan allemaal! In de vakantiehuisjes Apeldoorn beleeft u een onvergetelijke tijd in een prachtige omgeving.

VOOR MEER INFORMATIE KLIK HIER

CAMPING ERVE DE WEIJENBERG in EMPE (Gem. Brummen)

CAMPING ERVE DE WEIJENBERG
Weg over 't Hontsveld 21
7399 RK EMPE (Gemeente Brummen-Gld)
Telefoonnummer (0575) 47 62 05 Mobiel (06) 51 16 78 18

De camping, een oase van rust, is landelijke gelegen tussen het IJsselstroomgebied en de Veluwe. "Leven op het Land" is hun motto en dat trachten ze op hun gasten over te brengen. Genieten van wijdsheid, rust, stilte en een prachtige omgeving.
U bent welkom om met hen mee te genieten.
De camping is geopend van eind maart tot en met eind oktober. Erve 'de Weijenberg' is geen actief boerenbedrijf meer. Wel hebben ze nog de plezierige zorg voor een aantal koeien en kippen rondom de boerderij.
Ook niet SVR leden zijn welkom. Men kan ter plekke lid worden van de SVR.
Er is een bushalte voor de ingang van de camping, met aansluitingen op alle openbaar vervoer.

VOOR MEER INFORMATIE KLIK HIER

Het Hallse Hull in Eerbeek

FAMILIECAMPING HET HALLSE HULL
Hallseweg 12
6964 AM HALL (Gem. Brummen)

Zoals alle Nivon kampeerterreinen is Het Hallse Hull een mengeling van rust en avontuur. Een prachtig kampeerterrein voor kampeerders die eenvoud en rust zoeken en voor gezinnen die avontuurlijk willen kamperen. In het bos op het terrein kunnen kinderen heerlijk spelen in (zelfgemaakte) hutten. Daarnaast zijn op het terrein diverse zandbakken, schommels en een waterspeelplaats.
Het kampeerterrein bestaat uit negen, door heggen omsloten velden, waardoor het terrein weids en toch besloten aanvoelt. Op het terrein staan twee verwarmde toiletgebouwen, daarnaast is een speciale plek voor een kampvuur, een kapschuur als beschutting bij slecht weer en het dagverblijf De Deel (te huur voor maximaal 50 personen, te reserveren via de aanmeldsecretaris).
Voor kampeerders met huisdieren is op Het Hallse Hull een speciaal huisdierenveld beschikbaar. Kom je kamperen met een hond, poes of bijvoorbeeld konijn geef dat dan bij de reservering aan. De rest van het kampeerterrein is huisdiervrij.
Voor groepskamperen zijn drie aparte veldjes beschikbaar (te reserveren via de aanmeldsecretaris).

KLIK HIER VOOR INFORMATIE
VAKANTIEPARK HET LIERDERHOLT
Spoekweg 49
7361 TM BEEKBERGEN
Telefoon (055) 506 14 58
Fax (055) 506 25 41

is gelegen tussen Beekbergen en Hoenderloo twee typische Veluwse dorpen. Sinds 1951 is het Lierderholt een familiebedrijf en mede daardoor staan zij dan ook bekend om uitstekende persoonlijke zorg en gastvrijheid.
Op het Lierderholt is het werkelijk alle seizoenen genieten, de opbloeiende natuur in het voorjaar, de zomers wanneer alle bomen hun uiteindelijke tooi dragen, de mooi gekleurde herfst en natuurlijk de winter met de bossen bedekt onder een dikke laag sneeuw.
Er zijn mogelijkheden te over om deze prachtige natuur per voet of per fiets te verkennen. De uitgestrekte Veluwse bossen, zandverstuivingen en mooie steden liggen onder handbereik. Kortom, vakantiepark Het Lierderholt ligt voor een fijne vakantie op een unieke locatie.
De familie Willemsen nodigt u dan ook van harte uit om het Lierderholt te gaan bekijken.

VOOR MEER INFORMATIE KLIK HIER

Vakantiepark De Jutberg in Laag Soeren

VAKANTIEDORP DE JUTBERG
Jutberg 78
6957 DP LAAG-SOEREN
Telefoon (0313) 61 92 20

Vakantiedorp de Jutberg is lekker zwemmen in het overdekte zwembad, klauteren en klimmen in de speeltuin, erop uit trekken met de Jutbergranger en avonturen beleven met het recreatieteam. Maar Natuurlijk ook kilometers fietsen of Avontuurlijk mountainbiken over de Veluwezoom, het bezoeken van Hanzesteden als Doesburg, Zutphen en Bronckhorst of lekker winkelen in Dieren, Arnhem of Apeldoorn. Kortom, kom naar de Jutberg, een echte familiecamping midden in het bos.

VOOR MEER INFORMATIE KLIK HIER
CAMPING BOSZICHT
Priesnitzlaan 4
6957 DE Laag Soeren
Telefoon (0313) 420 435

De camping, gelegen aan de rand van het Nationaal Park Veluwezoom, biedt plaats aan 80 caravans of tenten op maar liefst 4 hectare grond.
Het bijzondere van de camping is, dat zij u de gelegenheid bieden uw paard mee te nemen. Deze kunt u bij hen stallen en verzorgen.
Door het Nationaal Park Veluwezoom loopt maar liefst 300 kilometer gemarkeerd ruiterpad.
Omringd door uitgestrekte bossen is de camping hèt adres om van uw rust en de natuur te genieten. Bosbewoners, zoals reeën, fazanten en vossen verschijnen regelmatig op de camping.
In het Nationaal Park kunt u heerlijk fietsen, wandelen, paardrijden en het talrijke wild bespieden.
Voor de zwemliefhebbers zijn er in de omgeving veel gelegenheden. De kinderen kunnen zich op de camping vermaken in de speeltuin of met tafeltennis.

VOOR MEER INFORMATIE KLIK HIER
CAMPING LANDAL COLDENHOVE
Boshoffweg 6
6961 LD EERBEEK
Telefoon (0313) 659 101
Fax (0313) 654 776

In de dennen- en loofbossen op camping Landal Coldenhove zie je volop eekhoorns, konijnen en wild. Wist u dat een eekhoorn naast een hoofdnest soms nog wel vijf andere nesten heeft? En z'n pluimstaart als parachute gebruikt bij het landen? Eerbeek is natuur-in-overvloed en u zit zó in Burgers' Zoo in Arnhem of in de schaapskooi van Loenen. En als uw kids genoeg hebben van het eekhoorntjes spotten, kunnen ze al hun klim- en klauterkunsten kwijt in het indoorspeelparadijs.
Een prachtige, huisdiervrije camping midden op de Veluwe. Ideaal vertrekpunt voor een uitstapje naar Six Flags Holland, Burgers' Zoo of een van de vele andere attracties. Wel eens in Paleis Het Loo geweest?
U kunt eveneens gebruik maken van alle faciliteiten van het park Landal Coldenhove zelf! Makkelijk toch?

VOOR MEER INFORMATIE KLIK HIER

De Posbank (Nationaal Park Veluwezoom)

Foto: Rime

De cyclus van het leven

(Foto: Wolter Pieters)

Uittips

Website informatie