Web Analytics
Startpagina | DISCLAIMER en CONTACT
U bevindt zich hier: Startpagina » Vakantieverblijven

STREEKPRODUCTEN

STREEKPRODUCTEN

Op deze pagina bedrijven met STREEKPRODUCTEN uit de ACHTERHOEK en van de VELUWE.

STREEKPRODUCTEN uit de ACHTERHOEK

   
VERENIGING STREEKPRODUCTEN ACHTERHOEK VERENIGING STREEKPRODUCTEN ACHTERHOEK
Coördinator: Peter Weenink
Telefoon (0544) 371 446

Op de bedrijven in de Achterhoek wordt een veelheid aan ambachtelijke producten gemaakt. Voorbeelden zijn onder andere boerenkaas, zuivel, boerenboter, boerenijs en verschillende fruitproducten. Bakkerijproducten en het ambachtelijke handwerk completeren het assortiment streekproducten.
Om het unieke karakter van streekproducten uit de Achterhoek te benadrukken, heeft de Vereniging Streekproducten Achterhoek een beeldmerk ontwikkeld.
Dit beeldmerk staat voor herkomst van de grondstoffen uit de streek en productie in evenwicht met landschap en natuur.
Ons beeldmerk is het A-merk voor Achterhoekse streekproducten. U zult het steeds vaker aantreffen op de producten van onze leden.

VOOR MEER INFORMATIE KLIK HIER
   

STREEKPRODUCTEN CRIEN&CLAAR uit GIESSENBURG

   
STREEKPRODUCTEN uit GIESSENBURG STREEKPRODUCTEN Crien en Claar
Crien en Claar
Doetseweg 43
3381 KE te Giessenburg
Mobiel 06 - 44 30 80 26

Ontstaan uit de gedachte dat Nederland ons alles kan bieden, is Crien en Claar een winkel waar u alleen producten uit ons eigen land aan zult treffen. Naast (h)eerlijke (streek-)producten en bonbons, kunt u ook terecht voor leuke en orginele cadeautjes waaronder servies van Hollandsche Waaren©, en keukentextiel. Ook voor (kinder-)kookboeken en oud-hollands snoep bent u hier op het juiste adres. Daarnaast verzorgen wij zeer orginele Hollandse (relatie-)geschenken. Crien en Claar is constant op zoek naar delicatessen uit Nederland. Alleen uit Nederland, omdat zij vinden dat Nederland ons zoveel moois kan bieden. Nieuw in ons assortiment zijn de overheerlijke producten van Smits Specialiteiten. Vruchten op sap, jams en meer van Nederlandse bodem om je vingers bij af te likken.

Naast Smitsspecialiteiten met hun ambachtelijke jams, rilettes etc. zijn we blij sinds kort producten van Eyserhalte in ons assortiment te mogen verkopen.

Wij hopen u gauw een keer in De Graanbuurt in Giessenburg te mogen begroeten!

VOOR MEER INFORMATIE KLIK HIER
   

Eén of meerdere dagen in de regio?

Uittips

Website informatie