Web Analytics
Startpagina | DISCLAIMER en CONTACT
U bevindt zich hier: Startpagina » Vakantieverblijven

VAKANTIEBOERDERIJ EIBERGEN

VAKANTIEBOERDERIJEN in andere plaatsen ACHTERHOEK?

Toch anders overnachten in de ACHTERHOEK?

VAKANTIEBOERDERIJEN
EIBERGEN

EIBERGEN - vakantieboerderij DE VLIERHOF

   
VAKANTIEBOERDERIJ DE VLIERHOF in EIBERGEN VAKANTIEBOERDERIJ DE VLIERHOF
Derk en Narda Groot Wassink
Kiefteweg 71
7151 NX EIBERGEN
Telefoon (0544) 48 13 75

De Vlierhof ligt op tien minuten fietsen van het dorp Eibergen en het prachtige openluchtzwembad ’t Vinkennest. Het ruime boerenerf is een avontuurlijke en veilige speelplaats voor kinderen. Zij kunnen naar hartelust pony rijden, er zijn skelters en ook de kleindieren ontbreken niet.
De Vlierhof is een SVR-camping en van alle gemakken voorzien: ruime standplaatsen, afgescheiden parkeerterrein, uitstekend sanitair, gezellige recreatieruimte en eigen ‘VVV-hoekje’. Achter de camping is een grote vijver gegraven ( 1,7 ha ) met strand om te zwemmen en te vissen.
Prachtige ruime seizoenplaatsen om de waterplas.
Direct vanaf de vakantieboerderij kunt u fiets- en wandelroutes beginnen. Op fietsafstand prachtige visstekjes, recreatieplassen, musea en kastelen. Dagtrip naar het ‘buitenland’? Duitsland ligt op 10 kilometer afstand!
De Vlierhof beschikt ook over twee vakantiehuisjes en een 2 zeer compleet ingerichte groepsaccommodaties. De appartementen zijn geheel van elkaar gescheiden en worden het gehele jaar verhuurd.

VOOR MEER INFORMATIE KLIK HIER
   

EIBERGEN - bezienswaardigheid: Mallumse molen

VAKANTIEBOERDERIJ ERVE DE BALS in EIBERGEN

   
VAKANTIEBOERDERIJ ERVE DE BALS in EIBERGEN VAKANTIEBOERDERIJ ERVE DE BALS
Needseweg 23
(7151 MH) in EIBERGEN
Telefoon (0545)
47 70 11 of (0545) 47 70 12
Anders kunt u het via mijn mobiel proberen: 06 - 43 47 08 10


Een vakantie in de Achterhoek aan de rand van Twente is ideaal voor U en uw gezin, familie of vrienden.
U kunt er wandelen, fietsen en vele activiteiten bezoeken tijdens u verblijf op Vakantieboerderij erve de Bals in Eibergen.

Vakantieboerderij erve de Bals, een boerderij in ruste, heeft 4 slaapkamers en totaal 10 bedden. Er is voldoende ruimte voor iedereen zodat er ook wel gesproken mag worden van een kleine groepsaccommodatie. Binnen op de "deel" kunnen er meerdere spelen worden gedaan, mocht het buiten regenen of te warm zijn. De vakantieboerderij heeft een ruime keuken en een grote woonkamer. Allerlei voorzieningen zijn aanwezig zoals, TV, vaatwasser en wasmachine.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE
   

EIBERGEN - vakantieboerderij SLOTMAN

   
EIBERGEN VAKANTIEBOERDERIJ SLOTMAN VAKANTIEBOERDERIJ SLOTMAN
Slotmansweg 1
7152 AC Eibergen
Telefoon (0545) 47 11 91
Mobiel 06 12 47 33 28

Vakantieboerderij Slotman ligt in Eibergen (Gelderland); het ernaast gelegen rundveebedrijf is nog in werking. De boerderij stamt uit het jaar 1920, en is later verschillende keren verbouwd tot wat het nu is.

Het verbouwde boerderij bestaat uit drie delen, het voorhuis, het gerenoveerde achterhuis en de deel en de onlangs gerenoveerde hooiberg. Het voorhuis biedt plaats aan groepen tot 10 personen, de deel aan groepen tot 18 personen en de hooiberg voegt 8 extra slaapplekken aan het geheel toe. De groepsaccommodaties zijn als combinatie of apart te huren.

De boerderij ligt in het buitengebied van de Achterhoek; rondom is veel ruimte waar jong en oud zich kunnen vermaken. Door de ligging kijkt u ook over het prachtige landschap uit. De locatie is dan ook uitermate geschikt voor het volgen van fiets- en wandelroutes.

VOOR MEER INFORMATIE KLIK HIER
   

Voor mooie sfeerfoto's van de ACHTERHOEK...

Eén of meerdere dagen in de regio?

Uittips

Website informatie