Web Analytics
Startpagina | DISCLAIMER en CONTACT
U bevindt zich hier: Startpagina » Vakantieverblijven

VAKANTIEBOERDERIJ VORDEN

VAKANTIEBOERDERIJEN in andere plaatsen ACHTERHOEK?

Toch anders overnachten in de ACHTERHOEK?

VAKANTIEBOERDERIJEN
VORDEN

VORDEN - vakantieboerderij 't HISSINK

VORDEN in VAKANTIEBOERDERIJ 't HISSINK
Familie Kornegoor
Kostedeweg 10
7251 MZ Vorden
Telefoon (0575) 55 69 14

Het jaartal 1784 op boerderij 't Hissink doet vermoeden dat deze boerderij in dat jaar gebouwd werd, maar het verwijst slechts naar een her- of verbouwing. Boerderij 't Hissink wordt in de stukken al in 1473 genoemd. De boerderij is gesitueerd in een mooi, parkachtig landschap. In de boerderij bevindt zich een tot gastenverblijf verbouwd gedeelte met vrij uitzicht, ruime parkeergelegenheid, eigen terras en meubilair.
Er is een woon-/eetkamer met satellietaansluiting, koelkast, magnetron, gasstel, een senseo koffiepadapparaat, douche, wc en een slaapkamer met tweepersoons bed en bedlinnen.

In de directe omgeving vindt u o.a. het Pieterpad, een wijnproeverij, het theater "Onder de Molen", een viswater en diverse fiets- en wandelroute's.
Het gastenverblijf is uitermate geschikt voor 50 plussers.
Huisdieren zijn niet toegestaan!

VOOR MEER INFORMATIE KLIK HIER

VORDEN - vakantieboerderij DE ELZENBOS

VAKANTIEBOERDERIJ DE ELZENBOS in VORDEN
Wilmerinkweg 7
7251 HJ VORDEN
Telefoon (0575) 55 17 54

De familie Kapper biedt zijn gasten twee soorten van onderdak: een volledige woning voor maximaal 12 personen. En tevens de gelegenheid voor logies met ontbijt. Het is een voormalig boerenbedrijf, nu met paarden.
Dit bedrijf is gelegen in een prachtige landelijke omgeving waar u kunt genieten van rust en ruimte. En zeker ook van de paarden en het kleinvee. Er lopen veel mooie fiets- en wandelroutes. De IJssel-Berkelroute, allerlei paardentochten en het Pieterpad staan borg voor een ongedwongen vakantie.
De prijs voor de accommodatie staat niet vast. Die wordt bepaald aan de hand van de grootte van de groep. Voor de liefhebbers biedt de familie Kapper de gelegenheid hun tent op te stellen op de minicamping. Paarden kunnen worden gestald. Boven heeft u een extra douche en toilet. De toilet beneden is ruim genoeg voor een rolstoel.

VOOR MEER INFORMATIE BEL BOVENSTAAND TELEFOONNUMMER
 

Voor mooie sfeerfoto's van de ACHTERHOEK...

Eén of meerdere dagen in de regio?

Uittips

Website informatie